ابزارهای هوشمند ؛ جاسوس هایی در دستان شما
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۵چگونه شیمی بیاموزید؟
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۵دانه های سیب شامل آمیگدالین هستند که به مواد سمی بنزالدهید و پروسیک اسید (هیدروژن سیانید) تجزیه می شوند با این وجود انسان می تواند مقادیر کم این مواد سیمیایی را سم زدایی کند.
سیب، گیلاس، هلو و بادام همه از خانواده گل رز هستند. دانه های سیب و میوه های دیگری که به آن ها اشاره شد برای برخی حیوانات سمی هستند. آیا این دانه ها برای انسان ها هم سمی هستند؟
سمیت دانه های سیب
دانه های سیب مقدار کمی سیانید دارند که سمی کشنده است اما به دلیل پوشش سختی که روی این سم را گرفته شما در برابر سمیت آن مشکلی نخواهید داشت. اگر هسته های سیب را ببلعید هیچ اتفاقی نمی افتد و سیستم گوارشی شما آن ها را هضم خواهد کرد اما اگر دانه های سیب را بجوید ممکن است سم داخل دانه ها به بیرون بیاید. اما در عین حال باید توجه داشته باشید که مقدار سم بیرون آمده به قدری نیست که به بدن شما آسیب برساند و بدن شما به راحتی در این مورد سم زدایی خواهد کرد.
منبع : About